Καλως ήρθατε στην Οινοποιία Ελασσόνας

Ερυθρός και λευκός οίνος απο αμπελώνες βιολογικής καλλιέργειας

Το Οινοποιείο

 

Στις πλαγιές της Καλούδας Ελασσόνας, σε υψόμετρο 400 μ., υπό το «βλέμμα» του Ολύμπου, σε 50 στρέμματα ιδιόκτητους αμπελώνες και 150 στρέμματα συνεργαζόμενους, καλλιεργούνται με αληθινό μεράκι αλλά και πολλές θυσίες οι εκλεκτότερες ερυθρές & λευκές ποικιλίες σταφυλιών.

 

Οι βιολογικές συνθήκες καλλιέργειάς τους, η προσεκτική οινοποίηση μόνο υγιών και ώριμων τσαμπιών, αλλά και η ζεστή οικογενειακή ατμόσφαιρα που συνοδεύει την παραγωγή των προϊόντων από το αμπέλι μέχρι το μπουκάλι, είναι τα στοιχεία εκείνα που κάνουν τα κρασιά της Οινοποιίας Ελασσόνας να ξεχωρίζουν.

 

 

 

Η Οινοποιία Ελασσόνας με σύγχρονες εγκαταστάσεις, συστήματα HACCP και ISO αλλά και πολύ μεράκι για την παραγωγή ποιοτικών οίνων, φιλοδοξεί να δώσει στους φίλους του καλού κρασιού, στιγμές εφορίας μοναδικής και «απόδρασης» ουσιαστικής από ψυχοφθόρα φαινόμενα, αναδεικνύοντας την όμορφη πλευρά της ζωής.

 

 

ΟΙΝΟΠΟΪΙΑ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ
Γ. ΛΟΛΑΣ - Γ. ΦΤΙΚΑΣ Ο.Ε.
2ο χιλ. Ελασσόνας - Δεσκάτης
ΤΚ 40200
ΤΗΛ: 24930 - 24942, 43
ΚΙΝ: 6946 953629 & 6946 953630

Οίνος Ολύμπιος

 

Τελευταία Νέα

Ανοιχτές Πόρτες

Ανοιχτές Πόρτες

Οι «Ανοιχτές Πόρτες» αποτελούν μια πρωτοβουλία του Ευρωπαϊκού Δικτύου Πόλεων του Κρασιού που έχει καθιερωθεί τα τελευταία χρόνια στη χώρα μας, με στόχο...

H Οινοποιία Ελασσόνας στην Prowein 2014

H Οινοποιία Ελασσόνας στην Prowein 2014

Στην Έκθεση Prowein 2014 στην Γερμανία με το νέο προϊόν 'Ολύμπιος' ροζέ.

...

Όταν το κρασί συναντάει την τέχνη

Όταν το κρασί συναντάει την τέχνη

Το κρασί και η τέχνη έχουν ένα κοινό πεδίο. Δίνουν τη δυνατότητα της αληθινής έκφρασης στον άνθρωπο και βοηθάνε στη διαχείριση του συναισθήματος.<...